Hoe werkt Hikvision ax pro

 Ontworpen en geproduceerd door de marktleider op het gebied van camera beveiliging.

Volledig gestuurd vanuit de Hik-connect applicatie en met een brede reeks aan detectoren integreert het AX Pro draadloze alarmsysteem inbrekersdetectie met videoverificatie.

Ervaar 2.000 meter draadloos bereik, een levensduur van 6 jaar op één batterij, en koppeling tussen inbraakdetectors en camera’s. Hikvision is de eerste fabrikant die het mogelijk maakt om direct camera beelden op jouw smartphone te laten zien als een bepaalde inbraakdetector een beweging detecteert. Hierdoor weet je precies wat op die locatie gebeurd en welke actie je moet ondernemen.

Naast inbraakdetectie biedt de Hik-connect Cloud dus CCTV, maar ook toegangscontrole / intercom, en video deurbellen integratie. Hikvision biedt hiermee het meest complete beveiligingspakket in één app.

App integratie – Volledige besturing en configuratie

Eén fabrikant, één interface. Met de AX Pro heb je volledige flexibiliteit; beheer meerdere systemen via de Hik- (Pro)Connect-app en webinterface, configureer apparaten, bedien video en beheer de apparaatstatus.

Met andere woorden: Met de Hik-connect app bedien en bekijk je zowel al je camera’s van de merken Hikvisionen Ezviz alsook het complete AX Pro alarmsysteem. AX Pro biedt naast inbraak detectie ook rook / brand en waterdetectie aan, en het aanbod detectors wordt steeds verder uitgebreid.

De kenmerken van Hikvision ax pro zijn Ivaas Anti-jamming ontwerp Tri-x EN-G2 Installatiegemak

IVaaS
Biedt een bredere kijk.
De AX PRO bevat IVaaS en integreert videoverificatiemogelijkheden met ON-BOARD videobuffer met 4 camera’s om de klant precies te laten zien wat er gebeurt, zodat ze de juiste actie kunnen ondernemen. 

signaal-controle …
Wees niet het slachtoffer van storing of storing! Geavanceerde anti-jamming-beveiliging op het radioprotocol van Hikvision beschermt de integriteit van het systeem op de lange termijn en zorgt voor meer stabiliteit en beveiliging.

Ontwerp
Met de AX PRO levert het volledige assortiment beveiligings-, veiligheids- en videoproducten dezelfde stijlvolle, professionele en uniforme afwerking met even uitstekende prestaties

Tri-X
Snel, betrouwbaar en veilig, de krachtige Tri-X Wireless Technology levert het volgende beveiligingsniveau; installaties versnellen en tegelijkertijd de beste ervaring bieden voor zowel installateurs als hun klanten.

EN G2
Wees gerust in de wetenschap dat uw systeem volledig voldoet aan EN Graad 2. Een veerkrachtig systeem bouwen dat is toegesneden op individuele behoeften, zonder concessies te doen aan effectiviteit en betrouwbaarheid.

Installatiegemak
Met snellere installatie en flexibiliteit past het paneel zich na verloop van tijd automatisch aan veranderende ISP of apparatuur aan. Met functies zoals automatische inschrijving en snel te installeren randapparatuur kunt u meer doen.

Hikvision Ax Pro Producten