Hikvision

Hikvision

Hikvision is een wereldwijd toonaangevende leverancier van beveiligingsproducten en -oplossingen. Met een uitgebreid en zeer bekwaam R & D-personeel, vervaardigt Hikvision een volledige reeks uitgebreide producten en oplossingen voor een breed scala aan verticale markten. Naast de beveiligingsindustrie breidt Hikvision zijn bereik uit naar smart home-technologie, industriële automatisering en auto-elektronica-industrieën om zijn langetermijnvisie te realiseren. De producten van Hikvision bieden ook krachtige business intelligence voor eindgebruikers aan, wat een efficiëntere bedrijfsvoering en meer commercieel succes mogelijk maakt.

 

Kwaliteit

Het leveren van betrouwbare producten en oplossingen is de basis van het vertrouwen van onze klanten. Bij Hikvision maken we dan ook duidelijk dat kwaliteit voorop staat bij alles wat we doen. Tegelijkertijd gebruiken we voortdurend innovatieve technologieën om de kwaliteit te verbeteren en hanteren we grondige testprocedures, waardoor we toonaangevende producten op de markt brengen. Uiteindelijk beoordelen we ons kwaliteitsmanagement op de tevredenheid van onze klanten, want ons doel is om aan hun eisen te voldoen en hun problemen op te lossen.

HIKVISION AX PRO

Het moderne leven vereist veel meer coördinatie, waarbij mensen het drukker hebben dan ooit. Dit betekent dat gemoedsrust steeds belangrijker wordt. Hoe houden huiseigenaren en ondernemers een oogje in het zeil als ze onderweg zijn? Met het AX PRO Draadloos Alarmsysteem van Hikvision is het eenvoudig om gebouwen te beveiligen en op afstand te bewaken. Volledig aangestuurd vanuit een app, op aanvraag, en met een breed scala aan producten, levert het systeem video aan boord, met ons revolutionaire en bewezen draadloze protocol voor knock-outstabiliteit.

De AX PRO bevat een groot aantal indrukwekkende functies, waaronder Tri-X-technologie, IVaaS (Intruder Verification as a Service) en een strak ontwerp.

Ze zeggen dat kennis macht is – als u weet wat er in uw pand gebeurt, kunt u actie ondernemen. Dit geeft gebruikers het gevoel de controle te hebben, waar ze ook zijn, en biedt een krachtig middel om af te schrikken en actie te ondernemen.

Contact
+31(0)852007111

Eemweg 1-9 5215 HM 's-Hertogenbosch

Neem contact met ons op