Inbraakbeveiligings tips

Thuiskomen na een inbraak of na een inbraakpoging is verschrikkelijk. Het machteloze gevoel dat onbekenden tussen al je eigendommen naar waardevolle spullen hebben gezocht. De kans is groot dat ze veel spullen hebben meegenomen. Deze tips zorgen voor een kleinere kans op inbraak.

  • Preventie: De beste vorm van inbraakbeveiliging is inbraakpreventie. Zorg dat je dieven niet uitnodigt om in te breken. Zorg dat waardevolle spullen zoals elektronica en juwelen uit het zicht liggen. Daarnaast proberen dieven het minder snel bij het zien van camera’s en anti inbraakstrips.
  • Sleutels verstoppen: Verstop jij een extra deursleutel in de schuur? Of gebruik je de deurmat of bloempot als verstopplek? Zorg niet dat je sleutels hoeft te verstoppen. Ook dieven zijn bekend met deze verstopplekken.
  • Vakantie: Ga jij op vakantie? Laat je woning bewoond achter. Vraag bekenden om de gordijnen af en toe open en dicht te doen, zodat het net lijkt alsof je thuis bent.
  • Sticker: Voor maar een paar euro heb je al een inbraakbeveiliging sticker. De sticker heeft een afschrikkend effect op inbrekers. Zo weten ze dat jij voorbereid bent op inbrekers.
  • Vergelijken: Wil jij jouw huis laten beveiligen tegen inbrekers? Vergelijk offertes van onze specialisten. Kijk bijvoorbeeld naar voorrijkosten, keurmerken, garantie en levertijd. Ook is het belangrijk om te vragen of de specialist bekend is met het door jouw gewenste beveiligingssysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *