Installatie

Op zoek naar een professioneel alarminstallatie bedrijf

Er is een reden dat je bij ons op de site terecht bent gekomen; je wil meer veiligheid in en rondom jouw organisatie. Als alarminstallatie bedrijf zijn wij er voor jou om je te helpen bij de installatie en montage van alle mogelijke soorten alarm- en beveiligingssystemen voor bedrijven. Op deze pagina nemen we je graag mee in de mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Soorten inbraakbeveiliging 

Er zijn veel verschillende soorten inbraakbeveiliging. De meest gebruikte soorten inbraakbeveiligingen zijn buitenverlichting: hang- en sluitwerk, camerabewaking en alarminstallaties

Wil jij jouw eigendommen extra goed in de gaten houden? Camerabewaking heeft een afschrikkend effect op inbrekers. Er zijn veel verschillende bewakingscamera’s. De populairste types zijn dome camera’s en bullet camera’s. Beide types hebben de mogelijkheid om ook ‘s nachts in het donker duidelijke beelden te filmen. 

Een alarminstallatie in huis waarschuwt jou altijd. Niet alleen bij inbraken, maar ook bij brand. Verschillende detectoren, zoals bewegingssensoren en magneetcontacten waarschuwen jou bij een eventuele inbraak. Bewegingssensoren detecteren bewegingen in een ruimte. Richt de sensoren op deuren en ramen.  Magneetcontacten sturen een signaal naar het inbraakalarmsysteem als de magneten geen contact meer maken. De specialist plaatst een contact op de deur en op het kozijn. Als een inbreker de deur openbreekt, gaat het deuralarm af. De magneten maken dan geen contact meer met elkaar. Uiteraard is het ook mogelijk om het magneetcontact op ramen te plaatsen.