Hikvision Ax Pro informatie

IVaaS
Biedt een bredere kijk.
De AX PRO bevat IVaaS en integreert videoverificatiemogelijkheden met ON-BOARD videobuffer met 4 camera’s om de klant precies te laten zien wat er gebeurt, zodat ze de juiste actie kunnen ondernemen.

Anti-jamming …
Wees niet het slachtoffer van storing of storing! Geavanceerde antijamming-beveiliging op het radioprotocol van Hikvision beschermt de integriteit van het systeem op de lange termijn en zorgt voor meer stabiliteit en beveiliging.

Ontwerp
Met de AX PRO levert het volledige assortiment beveiligings-, veiligheids- en videoproducten dezelfde stijlvolle, professionele en uniforme afwerking met even uitstekende prestaties

Tri-X
Snel, betrouwbaar en veilig, de krachtige Tri-X Wireless Technology levert het volgende beveiligingsniveau; installaties versnellen en tegelijkertijd de beste ervaring bieden voor zowel installateurs als hun klanten.

EN G2
Wees gerust in de wetenschap dat uw systeem volledig voldoet aan EN Graad 2. Een veerkrachtig systeem bouwen dat is toegesneden op individuele behoeften, zonder concessies te doen aan effectiviteit en betrouwbaarheid.

Installatiegemak
Met snellere installatie en flexibiliteit past het paneel zich na verloop van tijd automatisch aan veranderende ISP of apparatuur aan. Met functies zoals automatische inschrijving en snel te installeren randapparatuur kunt u meer doen.